Nelegiuirea din Köln. Poliţia a fost invadată de plângeri de la femei hărţuite

Scandalul nemţoaicelor hărţuite sexual în centrele oraşelor Köln şi Hamburg îşi măreşte turaţiile şi este la moment principala temă în ştirile din Germania.

Peste 100 de plângeri de la presupuse victime au fost depuse deja la poliţie, în care femeile informează despre fapte de hărţuire, viol, ofensă şi jaf. Ministerul Justiţiei presupune că acţiunile ar fi putut să fie planificate în prealabil, că este vorba de crimă organizată.

Între timp la această situaţie a reacţionat cancelarul Angela Merkel, iar ministrul de Interne Thomas de Mesier a criticat dur poliţia.

S-au acutizat iarăşi discuţiile despre refugiaţi deoarece se presupune că atacatorii sunt originari din Orientul Mijlociu şi Africa.

Cu câteva ore înainte de Anul Nou pe o piaţă din centrul Köln-ului s-au adunat până la jumătate de mie de bărbaţi tineri. Poliţia a apreciat că aveau un comportament agresiv şi erau beţi. Către ora 23:00 numărul lor s-a dublat: au început să aprindă petarde pe care le aruncau în mulţime.

Apoi, tinerii s-au divizat în grupuri, au înconjurat oamenii veniţi să celebreze şi au început să comită ilegalităţi, relatează TASS.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu