Nebunie mare la Moscova! Fanii ruşi au sărbătorit calificarea istorică a naţionalei în sferturile de finală ale Cupei Mondiale

Embed:

Nebunie mare la Moscova! Fanii ruşi s-au dezlănţuit pe străzi şi au sărbătorit până în zori calificarea istorică a naţionalei Rusiei în sferturile de finală ale Cupei Mondiale după ce a eliminat Spania la loviturile de departajare. Localurile au fost pline, iar extazul a atins cote maxime.

De partea cealaltă, în tabăra spaniolilor, a fost mare tristeţe. La Barcelona s-au vărsat multe lacrimi, iar dezamăgirea a fost înecată în pahare până în zori.

Mare bucurie a fost şi la Nijnii Novgorod acolo unde fanii Croaţiei au făcut legea după ce selecţionata antrenată de Zlatko Dalic a eliminat la fel de dramatic Danemarca, tot la loviturile de departajare.

Totuşi, la Zagreb, în Capitala Croaţiei, a fost dezmăţ fără limite. Fanii au înnebunit după ce naţionala lor a obţinut calificarea în următoare manşă.

În sferturile de finală, Croaţia va întâlni Rusia. Partida se va disputa la Soci pe 7 iulie, cu începere de la ora 21:00.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu