Nebunie mare la Kiev! Fotbaliștii lui Real Madrid au fost așteptați de peste o mie de suporteri la hotelul în care s-au cazat

Embed:

Nebunie mare în capitala Ucrainei în ziua în care cele două finaliste ale Ligii Campionilor au ajuns în oraș. Fotbaliștii lui Real Madrid au fost așteptați, la hotelul în care s-au cazat, de aproape 1000 de suporteri. ”Galacticii” au ajuns la hotel în jurul orei 22:00, iar suporterii și-au așteptat cu nerăbdare idolii ore în șir.

Unii au fost încântați că au reușit să-și vadă pe viu favoriții, iar alții au rămas dezamăgiți că madrilenii nu au reacționat la scandările fanilor.

" - L-am văzut pe Bale, aproape toată echipă. Doar pe Cristiano Ronaldo nu l-am văzut.

  - Ți s-a îndeplinit visul? -

  - Încă nu. Mi-aș fi dorit un autograf și fotografii."

”Este cel mai tare meci din lume. Pentru mine, este mai tare decât finala Cupei Mondiale. Aici îmi doresc să fiu. Sun fan Real Madrid de mic copil. Este uimitor și este ca un vis devenit realitate.”

”Am venit aici pentru cea mai bună echipă din lume. Este echipa noastră favorită. Este echipa numărul unu, Real Madrid.”

Forfotă mare și la hotelul unde s-au cazat componenții celeilalte finaliste, FC Liverpool. Chiar dacă au fost mai puțini suporteri, ”cormoranii” au avut parte și ei de o întâmpinare călduroasă.

Suporterii clubului englez nu și-au putut stăpâni emoțiile după și-au văzut idolii.

"Am a reușit să văd autocarul, dar și pe Jurgen Klopp. Sper că acesta este cu adevărat el. Asta e totul pentru mine."

"L-am văzut pe Robertson, Milner, Salah, Mane. Mai în scurt, am văzut toată echipa."

”O vom susține pe FC Liverpool cât de tare putem. Vom încuraja jucătorii africani cât mai tare, până ne vom pierde vocea, pentru a încuraja fotbaliștii să înscrie cât mai multe goluri.”

Așa precum și era de așteptat, vedetele lui FC Liverpool și ale lui Real Madrid s-au cazat în cele mai luxoase hoteluri din capitala Ucrainei. O noapte în acestea costă nu mai puțin de 400 de euro.

Finala Ligii Campionilor va fi transmisă în direct de CANAL 3, sâmbătă seara, de la ora 21:45.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu