Nebunie la UNTOLD! Aproape 100.000 de participanţi în cea de-a treia zi de festival (IMAGINI INEDITE)

Embed:

Ultima zi a festivalului Untold se anunţă a fi şi cea mai fierbinte şi asta datorită artiştilor care vor urca pe scena principală. Printre aceştia Black Eyed Peas, Fede Legrand sau Armin Van Buuren.

Black Eyed Peas sunt pentru prima dată în România şi sunt aşteptaţi de peste 80 de mii de oameni care vor fi prezenţi aici pe stadionul din Cluj Napoca. De altfel, şi de Armin Van Buuren trebuie să spunem că anul trecut a avut un spectacol de cinci ore şi jumătate, lucru care i-a mâniat pe foarte mulţi dintre participanţi, iar acum se fac chiar pariuri, cât de mult va cânta acesta pe scena din Cluj Napoca.

Rămâne să vedem când se va termina acest festival, pe de altă parte, oamenii deja şi-au făcut planuri pentru anul viitor şi vor să vină la festivalul UNTOLD 2019. Acest festival s-a desfăşurat anul acesta fără incidente, cei 1000 de poliţişti au asigurat securitatea şi ordinea alături de jandarimi şi cei de la departamentul situaţii de urgenţă.

Totodată, ieri zeci de mii de tineri au dansat neobosiți și în a treia zi a festivalului Untold de la Cluj-Napoca din România. Spectacolul a început cu muzica celor de la Subcarpați, în timp ce tinerii plini de energie fredonau piesele cunoscute. 

 
Acești tineri au venit din Republica Moldova pentru a fi volunari la festival și pentru a se bucura de muzică. 
 
- Da sunt din Moldova, sunt din Republică.
- Cum ți se pare aici?
- Mi se pare foarte frumos, vibe-ul și atmosfera este foarte încingătoare.Îmi place lumea, îmi plac cântăreții, sunt impresionată.
 
- Am venit ca voluntar și nu am venit pentru cineva anumit, la Subcarpați sunt pentru prima dată și sunt impresionată. Îmi place cum au combinat folclorul cu ceva modern. 
 
Seara a continuat cu cei de la Prodigy care au încins atmosfera. Iar apoi Dimitri Vegas și Like Mike au făcut publicul să vibreze cu una din cele mai cunoscute melodii  populare românești, mixată pe ritmuri house.  Acesta a fost şi momentul culminant al nopţii când oamenii au strigat frenetic. 
 
- Nu au lipsit nici obișnuitele torturi cu artificii, care se aduc în cluburile de fițe acolo unde mesele au prețuri exorbitante. 
 
Iar DJ-ul japonez, Steve Aoki și-a amintit că anul trecut publicul a rezistat în ploaie pentru el și a mixat până la 6 dimineața. Și Will I Am a venit cu o zi înainte și a urcat pe scena alături de Steve Aoki pentru a cunoaște publicul. Acesta este pentru prima dată în România.   

Duminică seară cei mai aşteptaţi să urce pe scena Untold sunt Black Eyes Peas, Fedde le Grand şi Armin van Buuren care va încheia festivalul din acest an, cu un show de peste 4 ore. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu