NEBUNIE la un meci de fotbal din Mexic! Guzman a devenit un adevărat erou al confruntării cu FC Alianza

Embed:

Nahuel Guzmán, portarul echipei de club Tigres UANL din oraşul Leon, a devenit un adevărat erou al confruntării cu FC Alianza din Salvador în optimile de finală ale Ligii Campionilor Americii de Nord.

Goalkeeperul mexican a reuşit să înscrie în al patrulea minut de prelungiri şi şi-a calificat echipa în următoarea fază a competiţiei.

FC Alianza a câştigat prima manşă, disputată pe teren propriu, cu 2-1.
În retur mexicanii conduceau cu 3-2 în retur până în ultimul minut al prelungirilor, iar la acest scor se califica în sferturile de finală gruparea din Salvador.

Pentru a-şi ajuta coechipierii, portarul lui Tigres a urcat în careul advers la ultima fază de joc. A urmat centrarea dintr-o lovitură liberă şi golul înscris cu capul de Guzmán, care a consfinţit scorul final: 4-2 pentru echipa din Leon.

"Cred că aceste lucruri, care se întâmplă rar, contribuie la creşterea moralului echipei. Noi sperăm că continuăm să creştem valoric. Cred că jucăm un fotbal destul de bun. MUSCA Este primul meu gol marcat într-o partidă de fotbal. Am mai marcat unul într-o serie de departajare, din penalty. Dar acesta este un gol pe care îl voi ţine minte mult timp şi-l voi povesti nepoţilor, pentru că a fost unul ce ne-a adus calificarea în ultimele clipe ale unei încleştări de "care pe care", a menţionat Guzman.

În sferturile de finală, Tigres UANL va întâlni formaţia americană New York City.

loading...

Lasă un comentariu