NEBUNIE la Kiev înainte de finala UCL! Fanii FC Liverpool şi Real Madrid au făcut legea pe străzile orașului

Embed:

Finala Ligii Campionilor este tot mai aproape, iar atmosfera la Kiev este una palpitantă. Și asta datorită suporterilor celor două finaliste, care au împânzit capitala Ucrainei. Fanii lui FC Liverpool au fost de neoprit.

"Fanii lui FC Liverpool au ajuns în număr mare în capitala Ucrainei cu o zi înaintea finalei și fac legea pe străzile orașului și în localuri. Ei se distrează și cântă necontenit, iar berea curge gîrlă pentru ei", a relatat Radu Galbur, reporter PUBLIKA TV.

"Totul este foarte foarte bine. Atmosfera este fantastică. Este foarte greu de ajuns aici, la Kiev, însă odată ajunși, totul devine superb. Noi vom câștiga cu 3-1. Mo Salah, Sadio Mane și Roberto Firmino vor marca. Nu poți să-l oprești pe Cristiano Ronaldo să marcheze, dar noi oricum îi vom bate cu 3-1. Va fi un meci ușor pentru noi", a spus un suporter FC Liverpool. 

Suporterii Realului, la fel, au venit la Kiev într-un număr mare. Ei nu au fost atât de activi prin oraș, dar nu s-au arătat deranjați de rivalii din Liverpool:

"- Presupun că ați văzut fanii lui Liverpool. Sunt peste tot. De ce fanii lui Real Madrid nu sunt la fel de active precum cei ai lui FC Liverpool?

- Cred că principalul motiv este că noi avem euro, iar ei lire sterline și poate din acest motiv ei au mai mulți bani. În același timp nu contează cantitatea, ci calitatea. Noi ne vom susține echipa până la sfârșit.

- Ei au așteptat această finală de 21 de ani. Noi suntem în finală an de an."

Și fotbaliștii celor două finaliste au făcut ultimele pregătiri pentru marele meci. Mai întâi FC Liverpool, apoi și Real Madrid, au efectuat antrenamentele oficiale dinaintea partidei pe stadionul Olimpiiski.

Bătălia pentru Cupa Campionilor se va da în această seară de la ora 21:45.

Partida de la Kiev va fi transmisă în direct de CANAL 3

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu