Neatenţia o poate costa viaţa. O tânără de 15 ani se află în comă după un accident înfiorător în capitală (VIDEO)

Embed:

O tânără de 15 ani a fost spulberată de către un automobil, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Imaginile au fost surpinse de camerele Centrului de Monitorizare a Traficului Rutier.

Incidentul tragic a avut loc în seara zilei de 25 august, la intersecția bulevardului Dacia cu strada Cuza-Vodă. Din imagini poate fi văzută o fată ce trece în pas alergător şi în mod neregulamentar o zebră, iar după doar câteva clipe este aruncată la zeci de metri, fiind izbită din plin de un automobil.

Întreaga scenă de scurtă durată a speriat de moarte grupul de pietoni ce au aşteptat semnalul de trecere al semaforului. Conform ultimelor date, tânăra s-a ales cu leziuni corporale grave şi se află în comă profundă, iar medicii încearcă să stabilizeze starea tinerei.

Bărbatul în vârstă de 24 de ani, care se afla la volanul automobilului de model Audi A6 implicat în accident, nu a avut de suferit, însă riscă dosar penal.

În acest context, Ministerul Afacerilor Interne atenţionează toţi participanţii la trafic, să nu depășească limita legală de viteză și să fie atenți la volan, iar pietonii să se asigure înainte de a traversa strada. VIAȚA ARE PRIORITATE!

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu