Neatenţia costă scump! Un bărbat şi-a făcut praf maşina, după ce a ajuns într-o groapă săpată de Termoelectrica

Embed:

Şi-a făcut praf automobilul după ce a ajuns într-o gaură de la marginea drumului. Un şofer din Capitală a avut parte de o experienţă de pomină, azi-noapte, în timp ce circula pe strada Burebista din sectorul Botanica.

Acesta nu a observat indicatoarele rutiere nici marcajele de îngrădire a unei gaure în asfalt, şi ajuns cu maşina peste ţevile proaspăt dezgropate de către angajaţii Termoelectrica care urmau să fie reparate.

Din fericire, în urma accidentului, nimeni nu a avut de suferit.

Accidentul rutier s-a produs ieri noaptea în jurul orei 23.00. Un şofer în vîrstă de 26 de ani a ajuns în groapa săpată de angajaţii termoelectrica, pentru efectuarea lucrărilor de reparaţie a conductelor.

Potrivit poliţiei, acesta nu a observat marcajele rutiere.

"Imediat la faţa locului s-a deplasat un echipaj al poliţiei. Erau puse indicatoare care arătau ocolirea. Şoferul a fost supus testului de alcoolemie, era treaz, cu permisul de conducere", a declarat ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati. 

Şoferul şi-a ridicat automobilul a doua zi dimineaţa.

Potrivit reprezentanţilor de la Termoelectrica, în urma accidentelui, nici o conductă nu a fost deteriorată, iar lucrările de reparaţie vor continua până în data de 20 octombrie.

Ulterior muncitorii au îngrădit groapa şi au restabilit indicatoarele rutiere.

Gaura din asfalt are o adâncime de aproximativ 5 metri şi a fost săpată de către muncitorii Termoelectrica pentru a descoperi ţevile subterane. Chiar dacă zona este îngrădită şi au fost instalate indicatoarele rutiere, groapa prezintă un pericol iminent pentru şoferi, mai ales pe timp de noapte, atunci când vizibilitatea este redusă.

Pentru neglijenţă la volan şi producere a unui accident rutier, şoferul automobilului care a ajuns în groapă a fost amendat cu 1.500 de lei, cu aplicarea a 6 puncte de penalizare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu