Ne batem joc de mediu? La Dondușeni se taie cu adevărat ca în Codru (FOTO)

În pădurea comunală a primăriei Horodiște au fost depistați 17 arbori de specie salcâm tăiați ilicit de persoane necunoscute, prejudiciul cauzat mediului a constituit 473,4. lei.

În fâșia de protecție a primăriei Cernoleuca au fost depistați 7 arbori de specie frasin tăiați ilegal de persoane necunoscute în aceeași perioadă cu volumul masei lemnoase de 0,7 m3, prejudiciul cauzat mediului a constituit 882 lei.

În pădurea primăriei Cernoleuca în alt contur  au fost depistați 70 arbori tăiați ilicit de specie frasin - 2 și salcâm - 68 de persoane necunoscute în ajun de An Nou, cu volumul masei lemnoase de 5,01 m3.Prejudiciul cauzat mediului a constituit 1695,6 lei.

Un caz ieșit din comun a fost depistat în cadrul raziei efectuate la 10 ianuarie anul acesta iarăși în pădurea primăriei Cernoleuca. Aici au fost depistați 292 arbori de specie salcâm tăiați ilicit de persoane necunoscute, proaspăt, chiar la începutul anului, cu volumul masei lemnoase de 19,07 m3, prejudiciul cauzat mediului a constituit 6512,4 lei.

 

loading...

Lasă un comentariu