Ne aşteaptă vreme frumoasă în toată țara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine în toată ţara cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab din Nord-Est. La Briceni şi Soroca se vor înregistra 24 grade Celsius, iar la Bălţi şi Orhei va fi cu un grad mai mult. La Tiraspol şi Leova sunt prognozate 27 de grade, iar la Comrat 28. La Cahul mercurul din termometre va indica 29 de grade Celsius.

La noapte în Chişinău vor fi 14 grade. Mâine, în Capitală vor fi maxime de 27 de grade Celsius. În următoarele zile se vor înregistra temperaturi de până la 30 de grade

Mâine în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Madrid vor fi 22 de grade Celsius, iar la Roma se aşteaptă până la 30 de grade Celsius. La Paris se vor înregistra 26 de grade, iar la Londra meteorologii anunţă 23 de grade Celsius.

La Berlin vor fi până la 31 de grade Celsius. La Viena, Praga şi Belgrad mercurul din termometre va indica 28 de grade. La Varşovia şi Budapesta termometrele vor indica 27 grade Celsius. La Ankara mercurul va indica 25 de grade Celsius, iar la Bucureşti va fi cu două grade mai mult. La Kiev se vor înregistra 26 de grade, iar la Moscova maximele vor fi de 22 de grade Celsius, iar cerul va fi senin.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu