NBA: Los Angeles Lakers îşi revine după un început dezastruos. Rezultatele meciurilor

Embed:

Los Angeles Lakers îşi revine după un început dezastruos în Liga Nord-Americană de baschet! Echipa californiană a învins Detroit Pistons şi a părăsit ultimul loc din Conferinţa de Vest.

Los Angeles Lakers a obţinut a doua victorie din acest sezon în Liga Nord-Americană de baschet. După patru înfrângeri consecutive, formaţia din California a învins Detroit Pistons cu scorul de 97-85.

Lakers ocupă penultimul loc în Conferinţa de Vest după zece meciuri jucate. De partea cealaltă, Detroit Pistons a suferit a cincea înfrângere şi ocupă locul nouă în aceeaşi Conferinţă.

Charlotte Hornets a urcat pe poziţia a opta în Conferinţa de Est după victoria obţinută în faţa formaţiei Portland Trail Blazers cu scorul de 106-94. Nicolas Batum a fost eroul meciului după ce a marcat 33 de puncte pentru echipa învingătoare.

În alte meciuri, Boston Celtics a învins în deplasare Oklahoma City Thunder cu scorul de 100-85, Utah Jazz s-a impus în faţa formaţiei Atlanta Hawks cu 97-96, iar Toronto Raptors a pierdut duelul cu Sacramento Kings, scor 101-107.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu