NBA a anunţat titularii pentru All Star Game

Embed:

NBA a anunţat titularii pentru All Star Game, meciul ce reuneşte superstarurile din liga profesionistă nord-americană de baschet. LeBron James şi Dwyane Wade, jucătorii echipei Miami Heat, se numără printre cei cinci titulari din Conferinţa de Est, iar favoritul fanilor de această dată a fost superstarul lui Los Angeles Lakers, Kobe Bryant, cu 2,4 milioane de voturi.

Evenimentul va avea loc la Staples Center din Los Angeles, în data de 20 februarie.

Cvintetul de start al Conferinţei de Est este alcătuit din: Derrick Rose de la Chicago Bulls, Dwayne Wade şi LeBron James - ambii de la Miami Heat, Amare Stoudemire şi Dwight Howard, jucătorul lui Orlando Magic.

De partea cealaltă, primul cinci al Conferinţei de Vest îi include pe următorii jucători: Chris Paul de la New Orleans Hornets, superstarul lui Lakers - Kobe Bryant, Kevin Durant şi Carmelo Anthony de la Denver Nuggets şi un alt jucător încă nedeterminat, care îl va înlocui pe chinezul Yao Ming, accidentat la glezna stângă.

Bryant, va fi prezent pentru a 13-a oară în All Star Game, la un singur meci distanţă de recordul deţinut de Shaquille O'Neal şi Karl Malone, cu câte 14 prezenţe în meciurile vedetelor.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu