Naufragiu în Marea Neagră! Un vas cu pasageri S-A SCUFUNDAT la Zatoka. Sunt VICTIME

Embed:

(UPDATE) Numărul morţilor în urma naufragiului din apropiere de Zatoka a ajuns la 14, după ce au fost găsite încă două corpuri neînsufleţite. Autoritățile au precizat că ambarcațiunea s-a scufundat din cauza unei furtuni violente, dar și pentru că era supraîncărcată. 

Guvernatorul regiunii Odesa, Mihail Saakașvili, a anunțat că la bordul ambarcațiunii, se aflau, în total, 36 de persoane. 18 dintre acestea au ajuns la spital. Potrivit lui, oamenii au ieșit pe mare la pescuit.

"Oamenii au ieșit la pescuit. După ora 15.30, i-a lovit un val foarte puternic. Ambarcaţiunea s-a răsturnat. Echipajul a folosit o plută de siguranță, cu ajutorul căreia au reuşit să se salveze cei mai mulți oameni", a declarat guvernatorul regiunii Odesa, Mihail Saakașvili.

Oamenii care au scăpat cu viață spun că totul s-a întâmplat foarte repede.

Căpitanul vasului a fost arestat. Autorităţile ucrainene au iniţiat o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului.

(10:24) Cel puțin 12 oameni au murit, după ce un vas mic de pasageri s-a scufundat în Marea Neagră, în apropiere de localitatea Zatoka, din sudul Ucrainei. 

Autorităţile au declarat că tragedia s-a produs din cauza unei furtuni violente şi au precizat că pe ambarcaţiune lipseau veste de salvare.

În total, 36 de persoane erau la bordul ambarcațiunii.

18 dintre acestea au ajuns la spital, iar altele două sunt dispărute.

Căutările continuă și la această oră.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu