Natura pregăteşte un cocktail meteorologic pentru următoarele zile

Embed:

Mâine, în cea mai mare partea ţării vor cădea precipitaţii. La Briceni și Soroca meteorologii anunţă 27 de grade Celsius, iar la Bălți cu unul mai mult. La Orhei se vor înregistra 29 de grade, iar la Tiraspol 30. La Leova vor fi 31 de grade. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 32 de grade Celsius.

În Capitală, noaptea se vor înregistra 16 grade, iar mâine vor fi 30 de grade. Zilele următoare sunt aşteptate ploi însoţite de descărcări electrice. Maximele vor oscila între 28 și 32 de grade, iar minimile între 16 şi 19.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 38 de grade Celsius, iar la Paris vor fi 27. La Londra se vor înregistra 23 de grade, iar la Berlin 29. La Roma se anunţă 33 de grade. La Viena şi Budapesta vor fi 33 de grade Celsius. La Praga sunt prognozate 31 de grade, iar la Varşovia 28.

La Belgrad maxima va ajunge la 34 de grade, iar la Bucureşti vor fi cu trei mai puţin. La Atena nu va fi mai cald de 32 de grade. La Ankara se aşteaptă 29 de grade, iar la Kiev 26. La Moscova se vor înregistra 19 grade Celsius, însoţite de precipitaţii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu