Nativii din zodia Berbec se găsesc în faţa unei dileme ce le poate schimba viaţa

BERBEC: Vă găsiţi în faţa unei dileme: ori finalizaţi o lucrare importantă la locul de muncă, ori vă ocupaţi de o afacere personală, care se anunţă foarte profitabilă. Vă sfătuim să temporizaţi şi să amânaţi decizia pe mâine. Speculaţiile financiare sunt total contraindicate astăzi.

TAUR: În prima parte a zilei intenţionaţi să solicitaţi o mărire de salariu. Nu aţi ales momentul cel mai potrivit! Tocmai acum, colegii de serviciu se plâng că nu sunteţi suficient de cooperant. Încercaţi să vă destindeţi şi să vă mai detaşaţi de problemele cotidiene!

GEMENI: În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi indispus din cauza unei probleme sentimentale. La locul de muncă reuşiţi să faceţi faţă tuturor sarcinilor, cu ajutorul unui coleg mai în vârstă. Evitaţi speculaţiile de orice fel şi nu vă izolaţi de prieteni!

RAC: Astăzi aveţi idei confuze şi nerealiste, iar cei din jur nu reuşesc să vă înţeleagă. Vă sfătuim să nu începeţi mai multe activităţi în acelaşi timp, riscaţi să nu duceţi nici una la bun sfârşit. Nu este o zi bună pentru afaceri sau investiţii, având în vedere că vă lipseşte simţul practic.

LEU: Planurile dumneavoastră în legătură cu o afacere s-ar putea să eşueze din cauza ambiţiilor nerealiste. Dacă analizaţi totul cu obiectivitate, veţi vedea că proiectele dumneavoastră se pot concretiza numai cu răbdare şi susţinere din partea unei persoane cu experienţă. Spre seară primiţi vizita unor prieteni de familie, cu care vă simţiţi foarte bine.

FECIOARA: Starea de confuzie şi lipsa simţului practic vă afectează randamentul la locul de muncă, dar şi relaţiile cu prietenii. Evitaţi discuţiile în contradictoriu şi concentraţi-vă asupra problemelor urgente! După amiază vă pregătiţi pentru o călătorie în interes personal.

BALANŢA: Sunteţi indispus din cauza unor probleme sentimentale şi vă refugiaţi în muncă. Vă sfătuim să vă propuneţi obiective mai realiste şi să acceptaţi ajutorul prietenilor. O persoană mai în vârstă vă sfătuieşte cum să rezolvaţi divergenţele cu partenerul de viaţă.

SCORPION: Se pare că nu aveţi spor pe plan profesional şi în afaceri. Nu forţaţi lucrurile! În caz contrar, vă veţi irosi energia şi riscaţi să aveţi probleme cu sănătatea. Astăzi intuiţia nu prea vă ajută, dar vă puteţi baza pe sfaturile prietenilor.

SĂGETĂTOR: Nu sunteţi într-o dispoziţie prea bună, deşi aveţi multe de făcut la serviciu şi acasă. Ideile şi proiectele dumneavoastră nu sunt bine primite. Nu este momentul să insistaţi. Aveţi tendinţa să vă impuneţi punctul de vedere. Fiţi mai flexibil în discuţiile cu colegii de serviciu şi cu partenerul de viaţă!

CAPRICORN: Şeful şi colegii de serviciu vă reproşează că nu reuşiţi să vă încadraţi în programul de lucru. Nici acasă nu sunteţi tocmai entuziast, spre nemulţumirea familiei. Încercaţi să fiţi mai atent la problemele celor din jur! Astăzi este recomandabil să vă ocupaţi de activităţi de rutină.

VĂRSĂTOR: Dimineaţa s-ar putea să aveţi un randament scăzut la locul de muncă. Vă recomandăm să amânaţi deciziile importante şi tranzacţiile financiare. N-ar strica să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale. Ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie!

PEŞTI: Vă cam lipseşte simţul practic şi nu este indicat să începeţi noi activităţi. Dacă aveţi de luat decizii sau de semnat contracte, amânaţi pe mâine! Aveţi o controversă cu partenerul de viaţă, într-o problemă financiară. Nu încercaţi să vă impuneţi ideile, pentru că s-ar putea să nu fie cele mai bune!

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu