Nativii din Vărsător, îndemnaţi să fie prudenţi în afaceri, iar racii - în afirmaţii

Embed:

SĂGETĂTOR: Sunteţi nevoit să vă hotărâţi cu privire la asocierea într-o afacere. Vă ajută sfaturile unei persoane cu experienţă. Ocupaţi-vă mai mult de partenerul de viaţă şi de familie.

CAPRICORN: Vă daţi seama că o femeie din anturaj vă invidiază. Ar fi bine să daţi dovadă de mai multă discreţie. Odihniţi-vă mai mult, dacă vreţi să nu aveţi probleme de sănătate.

VĂRSĂTOR: Relaţiile cu partenerul de viaţă şi cu prietenii sunt excelente. Fiţi prudent în afaceri. Nu vă impuneţi punctul de vedere în compania celor dragi.

PEŞTI: Vi se oferă un cadou cu valoare sentimentală. Aţi putea primi de la serviciu o sumă mare de bani, dar cheltuiţi prea mult. Acordaţi mai mult timp celor tineri din familie.

BERBEC: Vi se propune o colaborare avantajoasă, însă partenerul de viaţă nu este de acord să munciţi în plus. Gândiţi-vă bine înainte de a lua o hotărâre. Nu faceţi excese alimentare.

TAUR: Terminaţi cu bine o activitate importantă. Aţi putea găsi cu greu soluţii la problemele familiei. Ar fi bine să mai aşteptaţi pentru a cumpăra un obiect de valoare.

GEMENI: Intentionaţi să vă asumaţi mai multe responsabilităţi la serviciu. Relaţiile cu colegii de serviciu se anunţă tensionate. Stabiliţi-vă clar priorităţile.

RAC: Şefii vă apreciază, nu şi colegii. Nu spuneţi chiar tot ce gândiţi. După-amiază, mergeţi în vizită la o rudă mai în vârstă. Fiţi prudent în afirmaţii.

LEU: Nu vă puneţi mari speranţe într-o afacere. Dimineaţă, apar mai multe evenimente neprevăzute. Păstraţi-vă calmul. Spre seară, vă recăpătaţi buna dispoziţie.

FECIOARĂ: S-ar putea să nu mai plecaţi într-o delegaţie, din cauza unei probleme de sănătate. Şefii vor înţelege situaţia. Evitaţi certurile şi acceptaţi ideea că trebuie să vă odihniţi.

BALANŢĂ: Dimineaţă, aţi putea avea probleme la serviciu, din cauza zvonurilor lansate de o femeie invidioasă. Spre seară, vă regăsiţi liniştea alături de partenerul de viaţă.

SCORPION: Intuiţia vă ajută să aflaţi de ce şi-a schimbat un prieten atitudinea faţă de dumneavoastră. Temperaţi-vă nervozitatea, pentru că nu rezolvaţi nimic certându-vă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu