Nativii din Săgetător au astăzi multă energie

Berbec. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi prioritară pentru tine în această perioadă. Este posibil să primeşti o ofertă de colaborare avantajoasă, dar nu este cazul să te grăbeşti câtuşi de puţin. Pe acasă vor fi multe de făcut şi acest lucru te va obosi. Totuşi, ar fi bine să nu mai amâni activităţile pe care le ai trecute în plan. Mare atenţie, căci în gospodărie s-ar putea deteriora câte ceva.

Taur. Nevoia de comunicare cu fiinţa iubită va fi mare dar nu vei reuşi întotdeauna să ajungeţi la o concluzie comună. La slujbă poţi avea unele realizări cu condiţia să nu te laşi condus de primul impuls. Relaţia cu superiorii ierarhici va fi deosebit de tensionată. Sunt posibile unele succese legate de bani. Este o perioadă în care ar trebui să eviţi confruntările cu orice autoritate.

Gemeni. Vei avea parte de o mulţime de probleme mărunte, care nu îţi vor da timp nici măcar să respiri. Un colaborator îţi va da o informaţie ca ţi-ar putea aduce o mulţime de avantaje dacă vei şti să o foloseşti. Inspiraţia îţi va permite să faci faţă cu bine tuturor situaţiilor cu care te vei confrunta. În familie vei avea parte de discuţii obositoare, şi ar fi bine să îţi păstrezi calmul.

Rac. Eşti inspirat şi acest lucru te ajută în rezolvarea a tot felul de activităţi. Dacă va fi nevoie să pleci într-o delegaţie, nu este cazul să îţi arăţi nemulţumirea. Chiar dacă situaţia nu îţi convine ar fi de dorit să nu faci nici un fel de comentarii. Activităţile intelectuale îţi vor da ocazia să-ţi pui în valoare calităţile, dar n-ar fi rău să îţi treci în program şi o activitate recreativă.

Leu. Şansa nu te va proteja în această zi, aşa că lucrurile nu îţi ies aşa de uşor precum te-ai aştepta. Ţine cont că traversezi o perioadă în care sunt favorabile mai degrabă finalizările decât noile iniţiative. În cazul în care doreşti să faci o schimbare, nu lua decizii superficiale, ci gândeşte-te cu seriozitate. Nu te lăsa influenţat de amabilităţile unei persoane din anturajul apropiat!

Fecioară. Energia fizică nu va fi punctul tău forte, aşa că ar fi de dorit să ai un program cât mai echilibrat în această zi. Este foarte posibil să apară neplăceri de tot felul, dar mai ales în relaţia cu partenerul de viaţă. Prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce vei dori să întreprinzi. Un mic câştig te va ajuta să închei ziua într-un mod mai optimist.

Balanţă. Eşti mai dinamic şi mai vioi decât în mod obişnuit. Totuşi, discuţiile în contradictoriu vă pot crea o stare accentuată de agitaţie, de nelinişte. Interesul tău pentru relaţia cu persoana iubită va fi mare şi, nu vei avea parte de surprize. Sprijinul partenerului de suflet îţi va fi de un real folos în ceea ce priveşte chestiunile financiare.

Scorpion. Nu ai parte de stare nemaipomenită în ceea ce priveşte starea te de sănătate. În cazul în care te confrunţi cu o suferinţă cronică, este posibil ca aceasta să revină în atenţia ta, sau chiar să se acutizeze. La serviciu lucrurile nu evoluează aşa cum îţi doreşti şi va trebui să te descurci de unul singur. Eforturile făcute vor fi apreciate de superiorii ierarhici.

Săgetător. Ai multă energie, iar în această zi vei reuşi să ţi-o foloseşti într-un mod care te va avantaja. Pentru tine cel mai bine ar fi să te implici în activităţi sociale, care îţi vor da ocazia să capeţi mai multă încredere în propriile capacităţi. Nu pierde ocazia de a-ţi pune în practică proiectele mai îndrăzneţe. Găseşte-ţi ceva mai mult timp pentru fiinţa iubită.

Capricorn. Ţi se vor face tot felul de propuneri, dar nu este cazul să te grăbeşti nici măcar un pic. Iniţiativele din această zi se vor bucura de succes, cu condiţia să dai dovadă de prudenţă şi să nu aştepţi rezultate imediate. Sfaturile celor din familie se vor dovedi inspirate şi n-ar fi rău să ţii cont de acestea. Este posibil să cheltuieşti ceva bani pentru îmbunătăţirea sănătăţii.

Vărsător. Va fi nevoie de multă alergătură pentru a putea rezolva tot ce ai în plan. Este posibil chiar să fie nevoie să ceri sprijinul unor prieteni pentru a nu rămâne prea mult în urmă cu activităţile. Atmosfera la serviciu va fi relaxată, aşa că nu ai de ce te plânge. Este posibil că succesul de care te bucuri în rândul persoanelor de sex opus să genereze manifestări de gelozie ale partenerului.

Peşti. Îţi vei dori mai mult ca oricând o consolidare a relaţiei tale cu fiinţa iubită. Unele din proiectele pe care le-aţi făcut împreună de mai mult timp ar putea fi puse în practică. Sentimentele tale sunt deosebit de puternice şi, din fericire, se bucură de reciprocitate. Mare atenţie dacă ai de semnat acte sau orice fel de documente oficiale, căci se pot ivi tot felul de încurcături.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu