Nativii din Berbec, îndemnaţi să fie atenţi. Riscă să piardă bani

Embed:

TAUR: Astăzi nu este indicat să vă implicaţi în activităţi importante. Dacă aveţi ocazia să petreceţi după-amiaza impreună cu partenerul de viaţă, ar fi bine să nu ezitaţi.

GEMENI : Zi bună pentru afaceri. Merge bine şi relaţia cu persoana iubită, dar ar trebui să vă păstraţi realismul.

RAC: Sunteţi într-o formă de zile mari. Singurele dificultăţi pe care le puteţi întâmpina sunt cele de comunicare.

LEU: Aveţi succes în afaceri şi în activităţile casnice. Nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi pentru că există riscul să nu le faceţi faţă.

FECIOARĂ: Nu este o zi prea bună pentru întâlniri cu prietenii şi nici pentru afaceri. Pe plan sentimental, lucrurile merg însă mai bine.

BALANŢĂ: Dimineaţa vă întâlniţi cu o persoană cunoscută pe care nu aţi văzut-o demult şi care vă invită la o petrecere. Vă sfătuim să nu lăsaţi problemele sentimentale să se adune.

SCORPION: Reuşiţi să faceţi o schimbare în relaţiile sentimentale. După-amiază vă simţiţi excelent la o întâlnire cu prietenii. Aveţi grijă să nu monopolizati conversaţia.

SĂGETĂTOR: Dimineaţă, sunteţi pus pe fapte mari şi vă asumaţi o serie de riscuri pentru a rezolva câteva probleme legate de cămin. Partenerul de viaţă vă susţine.

CAPRICORN: Este o zi bună pentru a face schimbări în casă. Apelati la ajutorul prietenilor şi nu lăsaţi pe mâine ce puteţi face azi.

VĂRSĂTOR: Nu vă faceţi planuri exacte pentru azi. Este puţin probabil să puteţi respecta programul. Este momentul să vă ocupaţi şi de problemele financiare ale familiei.

PEŞTI: Aveţi multe idei constructive, pe care doriţi să le discutaţi cu cei apropiaţi. O rudă mai în vârstă va face o surpriză plăcută, oferindu-vă sprijin financiar şi moral.

BERBEC: Sunteţi preocupat de problemele profesionale şi aveţi tendinţa să neglijaţi relaţiile sentimentale. Nu este o zi bună pentru afaceri. Riscaţi să pierdeţi o sumă importantă de bani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu