Naţionala Spaniei a învins într-un meci amical naţionala Poloniei cu scorul de 6-0

Embed:

Campioana europeană, Spania a surclasat aseară Polonia cu 6-0 în ultimul amical înaintea Mondialului din Africa de Sud. Victoria în faţa Poloniei îi face încrezători pe spanioli că pot câştiga primul titlu mondial din istorie. Ibericii sunt cotaţi cu prima şansă la toate casele de pariuri din lume.

Primul gol al serii a fost marcat în minutul 12 de Villa, din pasa lui Iniesta. Cel de al doilea gol a venit după un triunghi de pase între Iniesta, Xavi şi Silva la finalizare.

Al treilea gol a fost marcat de Xavi Alonso, iar cel de al patrulea a venit din partea lui Fabregas, datorită unei pase a aceluiaşi Xavi Alonso. Scorul final a fost stabilit și prin golurile marcate de Torres și respectiv, de Pedro.

La final partidei, Torres a declarat ca este extrem de mulţumit de valoarea lotului, menționând că Spania are nu 11 titulari, dar chiar 23.

La acest meci mijlocaşul lui Arsenal Londra, Cesc Fabregas a bătut și un record pentru naţionala Spaniei. El a devenit primul internaţional spaniol care are 50 de selecţii la doar 23 ani. În trecut acest record a mai fost deţinut de Casilias la 24 de ani şi de Raul la 25 ani.

Lasă un comentariu