Naţionala Rusiei vine la Chişinău cu toate vedetele. Jucătorii aleşi de Leonid Sluţki

Embed:

Naţionala Rusiei va veni la Chişinău cu toate vedetele! Selecţionerul Leonid Sluţki a convocat 24 de jucători pentru meciul cu Moldova din preliminariile Campionatului European din 2016. Din lot nu lipsesc Artiom Dziuba, Alexandr Kokrin, Alan Dzagoev sau portarul Igor Akinfeev.

Naţionala Rusiei luptă pentru calificarea la Euro-2016, iar meciul cu Moldova poate fi unul decisiv. Astfel, selecţionerul ruşilor, Leonid Sluţki a convocat pentru partida cu tricolorii toate vedetele.

Din lotul format din 24 de jucători nu lipsesc portarul Igor Akinfeev, Serghei Ignaşevici și Alan Dzagoev, toți trei de la ŢSKA Moscova, sau starurile de la Dinamo Moscova, Iuri Jirkov, Igor Denisov şi Alexandr Kokorin.

Microbiştii îi vor putea vedea pe viu şi cei mai buni jucători ruşi de la Spartak Moscova, portarul Artiom Rebrov, dar şi mijlocaşii Dmitrii Kombarov şi Denis Gluşakov.

Sluţkii a convocat şi pe cei mai în formă atacanţi din campionatul Rusiei. Pe lângă, Kokorin, la Chişinăut vor ajunge Artiom Dziuba, de la Zenit, dar şi Fiodor Smolov, de la FC Krasnodar.

În lotul Rusiei este doar un jucător care evoluează peste hotarele ţării, Denis Cerîşev, de la Real Madrid.

Adversara Moldovei se va reuni pe cinci octombrie, iar peste trei zile va ajunge la Chişinău.

Partida dintre Moldova şi Rusia va avea loc pe nouă octombrie cu începere de la ora 21:45 pe stadionul Zimbru. Toatele biletele pentru această partidă au fost vândute în doar două zile.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu