Naţionala Rusiei a început pregătirile pentru Campionatul European VIDEO

Embed:

Rusia atacă Campionatul European. Selecţionata pregătită de olandezul Dick Advocaat a început pregătirile pentru cea mai importantă competiţie din Europa. La primul antrenament, Advocaat a declarat că nu va putea conta deja pe un jucător din cei 26 convocaţi. Fundaşul Vasili Berezuţki este accidentat şi nu va reuşi să se refacă până la startul turneului.

Selecţionerul Dick Advocaat e efectuat primul antrenament cu echipa la Moscova. Antrenorul Olandez a convocat 26 de jucători în lotul provizoriu, însă deja nu va putea conta pe unul.

Fundaşul echipei ŢSKA Moscova, Vasili Berezuţki nu va reuşi să se refacă până la Euro din cauza accidentării suferite la sfârşitul acestui sezon. Totodată, Advocaat a declarat că dacă jucătorul lui Sporting Lisabona, Marat Izmailov nu se va alătura lotului până pe 21 mai , atunci va renunţa la serviciile acestuia.

"Acum e sfârşit de sezon. Cel mai important acum este să-i menţinem pe jucători în formă. Doar de aceast lucru avem nevoie",a declarat selecţionerul Rusiei, Dick Advocaat.

Selecţionata Rusiei va juca la Campionatul European într-o grupă cu Polonia, Cehia şi Grecia.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu