Naţionala României de handbal feminin a învins-o cu 30-26 pe reprezentativa Spaniei

Embed:

Naţionala României de handbal feminin a debutat cu victorie la Campionatul European! Tricolorele au învins cu 30-26 reprezentativa Spaniei.

Reprezentativa feminină a României a început tare campionatul european de handbal feminin din Norvegia şi Danemarca! Tricolorele au reuşit să treacă de Spania, chiar dacă ibericile le-au pus probleme majore elevelor lui Radu Voina în primele minute de joc.

Danemarca, una dintre gazdele turneului, s-a impus lejer în faţa Serbiei. Danezele le-au învins pe sârboaiace la o diferenţă de cinci goluri, 25-20. Peste două zile, nordicele vor juca cu România în derby-ul grupei A.

Naţionala Franţei nu a reuşit să reziste Norvegiei. Fetele din Hexagon au pierdut la 11 goluri diferenţă, 22-33. Franţuzoaicele vor juca următorul meci cu o altă nucă tare, Ungaria, cea care a dispus de Slovenia cu 28-19.

În alte partide din prima etapă a Europenelor de handbal, Rusia a pierdut surprinzător în faţa modestei echipe a Muntenegrului, 24-22. Croaţia a învins Islanda cu 35-25. În grupa C, Suedia a bătut Germania cu 27-25, iar Olanda a înregistrat cea mai mare diferenţă de scor a primei zile, 25-13, în faţa Ucrainei.

loading...

Lasă un comentariu