Naţionala Portugaliei are un nou antrenor. Cine îl va înlocui pe tehnicianul Paulo Bento

Embed:

Naţionala Portugaliei are un nou antrenor, însă acesta nu va putea conducea echipa de pe banca tehnică în preliminariile Campionatului European din 2016. Federaţia lusitană de fotbal l-a numit în această funcţie pe fostul antrenorul al reprezentativei Greciei, Fernando Santos, care este suspendat opt meciuri după Cupa Mondială.

Fernando Santos a fost numit noul selecţioner al Portugaliei şi astfel l-a înlocuit pe Paulo Bento, care a demisionat la începutul acestei luni după înfrângerea cu Albania, scor 0-1.

Noul antrenor al lusitanilor nu va putea sta pe banca tehnică a Portugaliei în preliminariile Campionatului European. Fernando Santos, selecţionerul Greciei până la finalul Cupei Mondiale din Brazilia, este suspendat opt meciuri, după ce a fost eliminat în partida naţionalei elene cu reprezentativa statului Costa Rica, din optimile de finală ale Cupei Mondiale.

Santos a fost eliminat din zona tehnică la finalul prelungirilor. Ulterior, tehnicianul portughez a fost suspendat de FIFA şi îşi va ispăşi pedeapsa la următoarele meciuri oficiale la nivel de naţională. Santos va putea sta pe bancă doar în amicalele cu naţionala Franţei.

Noul selecţioner al Portugaliei va fi prezentat oficial miercuri la sediul Federaţiei de Fotbal de la Lisabona. Pe lângă naţionala Greciei, Santos a mai antrenat în carieră formaţiile FC Porto, Sporting Lisabona, Benfica, AEK Atena, Panathinaikos şi PAOK Salonic.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu