Naţionala Poloniei, mult mai valoroasă decât cea a Moldovei

Embed:

Deşi nu se numără printre marile forţe ale fotbalului european, naţionala Poloniei este mult mai valoroasă decât cea a Moldovei. Cei mai buni trei jucători evoluează la campioana Germaniei, Borussia Dortmund, iar costul total de transfer al lotului polonez este de opt ori mai mare decât al tricolorilor.

Adversarul Moldovei din această seară, naţionala Poloniei, ocupă abia locul 56 în clasamentul FIFA. Chiar şi aşa, selecţionata Poloniei are un lot destul de valoros.

Cei mai renumiţi internaţionali polonezi joacă la Borussia Dortmund. Printre ei se numără Robert Lewandowski, care este cotat pe celebrul site transfermarkt.de la 20 de milioane de euro, Lukasz Piszczek şi căpitanul echipei, Jakub Blaszczykowski. În topul celor mai bine cotaţi fotbalişti ai Poloniei mai intră Przemyslaw Tyton, de la PSV Eindhoven, şi Kamil Grosicki, care evoluiază la echipa turcă Sivasspor. CARTON OUT.

În total, lotul naţionalei Poloniei convocat pentru meciul cu tricolorii valorează 80 milioane de euro, cifră de opt ori mai mare decât costul total de transfer al naţionalei Moldovei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu