Naţionala Moldovei va juca la Chişinău meciurile cu Anglia şi Ucraina

Embed:

Este oficial! Gerard, Lampard şi Rooney vor juca împotriva naţionalei Moldovei, în preliminariile Campionatului Mondial, pe stadionul Zimbru din Capitală. Federaţia Moldovenească de fotbal şi firma care gestionează arena din Chişinău au semnat, în sfârşit, contractul de închiriere.

"Contractul dintre federaţiei şi compania Avalan a fost în sfârşit semnat. Ce ţine de detaliile contractului, ele deja nu mai contează, pentru că toate probleme au fost hotărâte. Ambele părţi au dreptul de a rezerva bilete pentru parteneri şi sponsori", a declarat juristul FMF, Ruslan Berzoi.

Potrivit contractului, veniturile de pe urma vânzării biletelor vor fi împărţite în jumătate de federaţia de fotbal şi firma care gestionează stadionul Zimbru.

Pe lângă Anglia şi Ucraina, tricolorii vor întâlni în preliminariile Mondialului selecţionatele Poloniei, Muntenegrului şi statului San-Marino. Primul meci va avea loc pe 7 septembrie, atunci când selecţionata antrenată de Ion Caras va juca pe teren propriu cu reprezentativa din Albion.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu