Naţionala Moldovei va juca în această seară cu Serbia. Dobrovolski speră că echipa sa poate pleca cu puncte de la Belgrad

"Naționala" de fotbal a Republicii Moldova speră să dea lovitura în această seară, la Belgrad, în partida contra Serbiei, liderul grupei preliminare în calificările pentru Campionatul Mondial din 2018. Selecţionerul Igor Dobrovolski este sigur că discipolii săi pot oricând produce surpriza.

 "De ce să aşteptăm? În prezent orice echipă și oricând poate produce surprize. Nici noi nu facem excepție de la această regulă". a spus selecţionerul Moldovei, Igor Dobrovolski. 

La rândul său, căpitanul Alexandru Epureanu a declarat în ajunul partidei că echipa a venit la Belgrad cu un plan bine definit, pe care el și colegii săi vor face totul ca să-l transpună în teren.

 "În ultimele zile cât am fost împreună la Vadul lui Vodă am pregătit și noi un plan – cu selecționerul, cu echipa: cum să jucăm acest meci. Am încercat ceva scheme. Avem și noi un plan, vom încerca să-l realizăm și sper că ne va aduce un rezultat bun." susţine căpitanul naţionalei Moldovei, Alexandru Epureanu. 

De partea cealaltă, sârbii susţin că au analizat minuţios adversarul. Selecţionerul Slavoljub Muslin a menţionat că meciul din această seară va fi altfel decât cel de la Chişinău, câştigat anul trecut de sârbi cu 3-0.

"Cred că acest meci va fi un pic mai dificil. Am văzut cum a jucat Moldova în partida cu Austria de la Viena. Atunci austriecii au reuşit să marcheze abia în minutele 75 şi 90. E greu să joci împotriva unui adversar care se apărără cu 10 fotbalişti, însă noi suntem bine pregătiţi şi organizaţi." a spus Slavoljub Muslin, selecţionerul Serbiei. 

Partida dintre Serbia şi Moldova va începe astăzi de la ora 19:00. Meciul se va juca pe stadionul Partizan din Belgrad, ce are o capacitate de aproape 33 de mii de locuri şi va fi oficiată de o brigată de arbitri din Ungaria la centru cu Tamas Bognar.

Lasă un comentariu