Naţionala Moldovei a suferit înfrângere în meciul cu reprezentativa Ucrainei

Embed:

Naționala Moldovei a suferit înfrângere în ultima partidă amicală dinaintea preliminariilor Campionatului European de Fotbal din 2016. Tricolorii au fost învinși la Kiev de reprezentativa similară a Ucrainei cu scorul de 1-0.

Gazdele au dominat copios prima repriză, în care au ratat patru ocazii mari de a deschide scorul, în timp ce elevii lui Ion Caras nu au avut niciun șut pe poartă în primele 45 de minute.

La începutul reprizei secunde, Rakițki a fost aproape de a înscrie pentru Ucraina, însă șutul său din lovitură liberă a nimerit bara porții apărate de către Ilie Cebanu. 

Singurul gol al meciului a fost marcat în minutul 63, de către Roman Bezus, cu un șut puternic de la 13 metri. Tricolorii au putut egala în prelungiri, însă balonul trimis cu capul de Alexeev a trecut puțin pe lângă poartă.

Pentru ucraineni a evoluat și fratele fostului internațional moldovean Serghei Covalciuc, Kiril. Acesta l-a înlocuit în prima repriză pe căpitanul gazdelor, Timoșciuc, care s-a accidentat.

Luni, Moldova va juca primul meci din preliminariile EURO, în deplasare cu Muntenegru. Partida este programată la Podgorica, de la ora 21.45.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu