Naţionala Moldovei a ratat orice şansă de calificare în Grupa 1A a Cupei Europei pe Naţiuni

Embed:

Fără şanse de calificare în grupa 1-A la Cupa Europei pe Naţiuni, naţionala de rugby a Moldovei va lupta pentru poziţia secundă în grupa 1-B. Pentru a-şi asigura locul doi în grupă, haiducii trebuie să învingă mâine Germania şi pe 7 aprilie, Olanda. Ambele meciuri Moldova le va disputa în deplasare.

"Nu este o tragedie. Avem o echipă tânără şi talentată şi în următoarea ediţie a Cupei Europei pe Naţiuni să îşi arate valoarea. Avem cea mai tânără echipă din Cupa Cupa Europei pe Naţiuni şi acest lucru ne dă optimism", a spus preşedinte FM de rugby, Vasile Revenco.

Moldova v-a juca următoarea partidă pe 24 martie cu Germania, iar pe 7 aprilie cu Olanda. Dacă elevii lui Sergiu Moţoc se vor impune în ambele meciuri îşi vor asigura poziţia secundă în grupă.

"Plecăm doar pentru victorie, chiar dacă numai contează mult, dar e cel mai important meci", a menţionat jucătorul Oleg Prepeliţă.

"Trebuie să finisăm cu bine grupa, chiar dacă nu am reuşit să obţinem primul loc, trebuie să învingem în ultimele două meciuri cu Germania şi Olanda", a punctat căpitanul Veaceslav Titică.

În ediţia următoarea a Cupei Europei pe Naţiuni, naţionala Moldovei va juca într-o grupă cu Ucraina, Polonia, Cehia, Germania şi Suedia.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu