Naţionala masculină de gimnastică a României este pe locul 6 după prima zi a calificărilor

Embed:

Naţionala de gimnastică a României are şanse mici să prindă şi finala masculină pe echipe la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică de la Rotterdam. După prima zi a calificărilor, echipa masculină a României s-a clasat pe locul şase. Şansele să acceadă în finala de 8 echipe sunt mici, în condiţiile în care în concurs vor mai intra echipele Chinei, campioana mondială, Germaniei şi Rusiei.

Echipa masculină de gimnastică a României se află pe locul şase după prima zi a calificărilor de la Campionatele Mondiale care se desfăşoară la Rotterdam. Şansele de a accede în finală sunt destul de mici, asta în condiţiile în care în concurs vor mai intra echipele Chinei, care este campioană mondială, Germaniei şi Rusiei.

România este devansată de Japonia, vicecampioana mondială, Marea Britanie, vicecampioana europeană, SUA, Coreea de Sud şi Franţa.

În finala concursului masculin se vor califica 8 echipe, 24 gimnaşti la individual compus şi 6 gimnaşti la aparate.

România şi-a îndeplinit obiectivul de a se clasa între primele 24 de formaţii ce acced în următoarea etapă de calificare pentru JO 2012, şi anume la CM 2011 de la Tokyo.

Lasă un comentariu