Naţionala la rugby a rămas fără lideri. La meciurile cu Polonia şi Cehia ar putea lipsi trei jucători

Embed:

Probleme pentru naţionala Moldovei de rugby înaintea meciurilor cu Polonia şi Cehia din cadrul Cupei Europei pe naţiuni. Din cei 30 de jucători convocaţi, antrenorul selecţionatei Veaceslav Bulai, cel mai probabil nu va putea conta pe trei jucători de bază: Veaceslav Titică, care este accidentat, Sergiu Castraveţ, dar şi Vadim Cobâlaş, care ar putea să nu fie lăsat de club să vină la naţională.

Pentru aceste două meciuri au fost convocaţi 30 de jucători. Printre aceştia se numără şi singurul rugbyst care joacă în Campionatul României, Victor Leon, de la clubul Dinamo Bucureşti.

"La moment el este cel mai valoros jucător din lot şi evident că lipsa lui, se va răsfrânge asupra moralului echipei", a menţiomat antrenorul naţionalei, Veaceslav Bulai.

În acelaşi timp, Victor Leon speră ca experienţă pe care o are din România să fie de folos, ca să poată să ajuta naţionala Moldovei.

În Grupa B1 a Cupei Europei pe Naţiuni 2010-2012 , Moldova se clasează pe locul întâi, loc care permite promovarea în Grupa 1A - prima grupă valorică a rugbyului european, după Turneul celor Şase Naţiuni.

Selecţionata noastră va juca pe 12 noiembrie cu Polonia, la Chişinău, şi pe 26 noiembrie cu Cehia, în deplasare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu