Naţionala de rugby a Moldovei ar putea urca pe locul doi în grupa 1B a Cupei Europei pe Naţiuni

Embed:

Meci decisiv pentru "haiduci"! Naţionala de rugby a Moldovei va întâlni, sâmbătă, Polonia, iar în caz de o victorie s-ar mări şansele selecţionatei noastre de a se califica direct în grupa 1A a Cupei Europei pe Naţiuni.

"Următoarele meciuri, inclusiv cel cu Polonia sunt foarte importante pentru noi. Dacă învingem toţi adversarii, atunci ne calificăm direct în grupa 1A", a declarat jucătorul Moldovei Vadim Cobâlaş.

Pentru partida cu Polonia au fost convocaţi 32 de jucători. Toţi sunt apţi de joc şi sunt gata să obţină a treia victorie consecutivă în Cupa Europei pe Naţiuni.

"Am jucat bine cu Ucraina şi am demonstrat că suntem în formă maximă. Sunt sigur că vom face un meci bun şi cu Polonia", a precizat jucătorul Dumitru Arhip.

Dacă va învinge Polonia la Chişinău, naţionala Moldovei va urca pe locul 25 în clasamentul mondial.

"Cred că este cel mai important meci pentru noi. Este un meci care ne va permite să demonstrăm încă o dată că naţionala Moldovei este pe val şi are valoare", a menţionat preşedintle FM de rugby, Vasile Revenco.

Naţionala Poloniei a ajuns la Chişinău joi după amiază şi s-a cazat la Complexul Sportiv Zimbru. Meciul Moldova - Polonia se va juca pe 13 aprilie cu începere de la ora 13:00 pe stadionul Dinamo din capitală.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu