Naţionala de rugby a Moldovei a învins Polonia, scor 24:20

Embed:

Naţionala de rugby a Moldovei a învins Polonia cu scorul de 24-20 şi a urcat pe locul doi în grupa 1B a Cupei Europei pe Naţiuni, ediţia 2012-2014. În partida de la Chişinău, Moldova a reuşit patru eseuri şi a acumulat încă cinci puncte.

Moldova a dominat în prima repriză a partidei cu Polonia şi la pauză conducea cu 12-10. În partea a doua a meciului, cele două formaţii au reuşit să mai înscrie tot atâtea puncte ca şi în primele 40 de minute, iar Moldova a obţinut a treia victorie consecutivă în Cupa Europei pe Naţiuni, scor final 24-20.

"Am făcut câteva greşeli şi la un moment dat eram conduşi. Mulţumesc băieţilor şi suporterilor care ne-au încurajat şi până la urmă am obţinut această victorie frumoasă", a declarat jucătorul Vadim Cobîlaş.

Naţionala noastră a reuşit patru eseuri, prin Maxim Cobîlaş, Dumitru Arhip, Nicolai Chirilă şi Oleg Prepeliţă, iar Octavian Manoli a fost autorul a două transformări.

"Nicu un meci din grupa noastră nu este uşor. Toate echipele sunt de acelaşi nivel. Cine greşeşte mai mult acela pierde meciul", a spus jucătorul Oleg Prepeliţă.

"Am avut emoţii. Dacă băieţii nu se grăbeau la realizări atunci cred că scorul căpăta proporţii. Dar s-a văzut clar că am dominat clar la toate capitolele", a declarat preşedintele Federaţiei de rugby, Vasile Revenco.

După această victorie, Moldova a acumulat 15 puncte şi s-a apropiat la cinci puncte de liderul grupei, Germania.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu