Naţionala de fotbal pe plajă a Republicii Moldova atacă o nouă calificare în Divizia A

Embed:

Naţionala de fotbal pe plajă a Republicii Moldova atacă o nouă calificare în Divizia A a Euro Beach Soccer League, prima grupă valorică de pe bătrânul continent.

Echipa noastră va juca într-o grupă cu Ungaria, Anglia şi Turcia. Meciurile vor avea loc în oraşul italian Terracina, situat pe malul Mării Mediterane. Selecţionerul Vasile Arlet a convocat pentru aceste meciuri 12 fotbalişti.

"Ar fi o performanţă mare, dar mai întâi să trecem de aceşti adversari din grupă. Mai privim video, analizăm adversarii. Facem scheme care mai bune, care mai rele şi mergem înainte",a spus antrenorul naţionalei Republicii Moldova, Vasile Arlet.

În Divizia A a Euro Beach Soccer League se va califica câştigătoarea grupei. În primul meci, reprezentativa Republicii Moldova va juca împotriva Ungariei, care este considerată favorita grupei. Anglia şi Turcia vor fi următoarele adversare. Primele două partide sunt programate dimineaţă, la ora locală 8:30.

"Va fi ora 9:30 ora Moldova, iar acolo va fi 8:30. Cum se mai spune cine se trezeşte mai dimineaţă, Dumnezeu îi oferă mai mult. Nu este atât de importantă ora la care vom juca. Toţi ne vom mobiliza, iar dacă suntem profesionişti, atunci putem juca la orice oră",a spus portarul naţionalei Rrepublicii Moldova, Alexei Capsamun.

"Ungaria este un pic mai puternică, însă cu Turcia şi Anglia suntem la un nivel. Meciul cu Ungaria va fi decisiv. Asta pentru că va fi prima partidă de la acest turneu pentru noi şi plus este o echipă foarte puternică", a spus atacant naţionalei Republicii Moldova, Andrei Negara.

Partidele din Divizia B a Euro Beach Soccer League se vor disputa în perioada 14-17 septembrie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu