Naționala de fotbal a Moldovei, învinsă de Turcia. Selecționerul tricolorilor: Al doilea gol încasat a demoralizat echipa

Embed:
Echipa națională de fotbal a fost învinsă de Turcia într-o partidă din grupa H a preliminariilor campionatului european de fotbal din 2020, scor 0-4. Oaspeții au deschis scorul la Chișinău în minutul 37 prin Cenk Tosun, care a profitat de eroarea portarului Alexei Coșelev.

Discipolii lui Șenol Guneș nu au scăzut din turații nici în repriza secundă. Coșelev a greșit din nou în minutul 57, atunci când Deniz Turuc a înscris lovitura liberă

"A fost greșeala mea. Apoi a început dezastrul. Coechipierii mei nu și-au putut reveni după un asemenea gol", a menţionat Alexei Coșelev.

Până la finalul partidei, naționala Turciei a mai înscris de două ori prin același Cenk Tosun și Yusuf Yazici.

"Am început foarte agresiv, ei nu s-au așteptat la așa ceva. Nu au avut nicio ocazie până în minutul 35. Au fost greșeli individuale care face diferența între noi și turci. Orice greșeală pe noi ne costă", a declarat Radu Gînsari, mijlocaș Republica Moldova.

Semion Altman, selecționerul "tricolorilor", și-a găsit cu greu cuvintele după meci: "Îmi este greu să vorbesc. Am jucat bine în prima repriză. Urmează să analizăm jocul. Nu ne-au ajuns forțe. Al doilea gol încasat a demoralizat echipa."

Echipa națională de fotbal a Republicii Moldova a suferit a cincea înfrângere în această campanie preliminară și se află pe locul 5 în grupa H, cu 3 puncte la activ. În cele 6 partide disputate până acum, "tricolorii" au încasat 17 goluri și au înscris doar de două ori.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu