Naţionala de fotbal a Moldovei a suferit o înfrângere ruşinoasă în partida cu Serbia

Embed:

Echipa naţională de fotbal a suferit o înfrângere ruşinoasă în partida cu Serbia din preliminariile Campionatului Mondial. "Tricolorii" au pierdut la Chişinău fără drept de apel, scor 0-3.

Sârbii au marcat primul gol în minutul 20 prin Filip Kostic, care a profitat de o greşeală stupidă comisă de Alexandru Epureanu. Acest joc a fost unul istoric pentru căpitanul reprezentativei noastre, care a disputat meciul cu numărul 75 şi a devenit fotbalistul cu cele mai multe selecţii la naţionala Moldovei.

"Ce mai are rost să comentez acest moment? Am făcut o greşeală. Ce contează dacă am vrut să opresc mingea? Am greşit. Asta e. E înfrângerea mea şi nu a echipei sau antrenorului", a declarat Alexandru Epureanu, căpitan naţionala Moldovei.

Până la pauză oaspeţii au mai înscris încă o dată prin Branislav Ivanovic şi au decis soarta câştigătorului.

Fotbalistul lui Southampton, Duşan Tadici, a stabilit scorul final în minutul 59. Nemulţumiţi de jocul prestat, suporterii i-au cerut demisia antrenorului Igor Dobrovolski şi au scandat "Ruşine!" pe finalul partidei.

"Cineva trebuia să piardă. Astăzi ei au avut mai mult noroc. Oare echipa nu a jucat şi nu a depus efort? Consider că băieţii s-au străduit şi după golul primit", a precizat Dobrovolski.

Moldova a suferit a doua înfrângere consecutivă şi împarte cu Georgia ultimele două locuri în grupa D.

"Am început slab, dar am marcat un gol important la scorul de 0-0. Apoi am jucat bine şi meciul s-a terminat aşa cum trebuia", a spus Slavoljub Muslin, selecţioner Serbia.

În următorul meci din preliminariile Mondialului din 2018, pe 9 octombrie, echipa noastră va juca tot la Chişinău, cu Irlanda.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu