Naţionala de fotbal a Moldovei a pierdut ultimul meci din preliminariile Campionatului Mondial din 2018

Embed:
Naţionala de fotbal a Republicii Moldova a pierdut şi ultimul meci din preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

"Tricolorii" au fost învinşi aseară pe teren propriu de reprezentativa Austriei, scor 0-1. Singurul gol al meciului a fost marcat de Louis Schaub în minutul 69.

Echipa noastră a jucat în inferioritate numerică din minutul 55, când Artur Ioniţă a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

"Tricolorii" au ratat două ocazii uriaşe de a înscrie în fiecare repriză, ambele prin Eugeniu Cociuc.

Reprezentativa Republicii Moldova a încheiat campania preliminară pentru Campionatul Mondial pe ultimul loc în grupa D. În cele 10 meciuri jucate, "tricolorii" nu au obţinut nicio victorie, au suferit 8 înfrângeri şi au terminat la egalitate două partied, ambele cu Georgia. Mai mult, echipa noastră a marcat doar 4 goluri şi a încasat 23. Aceasta este una din cele mai slabe campanii preliminare ale naţionalei de fotbal.

"Moldova niciodată nu s-a calificat la un campionat european sau mondial. Nu pot să spun acum că am fost mai buni sau mai răi ca alte generaţii. Cred că am fost la acelaşi nivel. Poate că am început să jucăm mai mult fotbal decât în campaniile preliminare precedente", a declarat Radu Gânsari, atacant naţionala Moldovei. 

"A fost o campanie nereuşită pentru noi. Dacă trecem în revistă ultimele meciuri, s-a văzut că fiecare dintre băieţi a dat totul, dar din păcate acesta până când e nivelul nostru. Trebuie să ne gândim cum să facem ca să-l ridicăm", a spus Alexandru Epureanu, căpitan naţionala Moldovei.

Din grupa noastră, D, s-a calificat direct în turneul final al Campionatului Mondial câștigătoarea ei, Serbia, iar Irlanda s-a poziţionat pe locul doi şi va juca la baraj.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu