Naţionala Croaţiei are un nou antrenor

Embed:

Naţionala Croaţiei are un nou antrenor înainte de barajul pentru Campionatul Mondial! Niko Kovac l-a înlocuit pe Igor Stimac, care şi-a prezentat demisia după ultima etapă din preliminarii. Noul selecţioner are ca obiectiv calificarea la turneul final din Brazilia.

Niko Kovac, în vârstă de 42 de ani, a fost numit selecţioner după o reuniune a federaţiei la care a participat şi preşedintele forului, Davor Suker. Cu 83 de selecţii în naţionala Croaţiei şi 15 goluri marcate ca jucător, Kovac a condus până acum naţionala de tineret.

Noul selecţioner, Niko Kovac a activat în calitate de antrenor la clubul austriac Red Bull Salzburg, acolo unde şi-a încheiat cariera de jucător. Acesta a mai evoluat la Bayer Leverkusen, Hertha Berlin şi Bayern Munchen.

Kovac l-a înlocuit pe Igor Stimac, care şi-a prezentat demisia după înfrângerea din meciul cu Scoţia, scor 0-2, din ultima etapă a preliminariilor.

Croaţia a terminat Grupa A pe locul secund şi va lupta la baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2014. Partidele de la baraj vor avea loc la 15 noiembrie şi respectiv 19 noiembrie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu