Naţionala Belgiei a plecat în Brazilia cu doar două zile înaintea startului Cupei Mondiale

Embed:

Una dintre cele mai discutate echipe ale viitorului Mondial, Belgia a devenit una dintre ultimele participante care a plecat în Brazilia. "Diavolii roşii" au decolat de pe aeroporul din Bruxelles cu doar două zile înaintea startului competiţiei şi cu o săptămână înaintea meciului lor de debut, cel cu Algeria. 

Naţionala Belgiei nu a avut parte de cea mai numeroasă galerie de suporteri la plecare spre Brazilia. Selecţionata antrenată de Marc Wilmots a fost întâmpinată la sosirea pe aeroportul din Bruxelles de echipajul avionului care îi aşteptau cu un drapel belgian. După ce au făcut o poză comună cu piloţii şi stewardesele, "diavolii roşii" au decolat spre continentul sud-american.

Avionul cu naţionala Belgiei la bord va face o escală în capitala Senegalului, Dakar pentru a se alimenta, după care va decola spre Sao Paolo. În periferia oraşului se află centrul de antrenament al diavolilor, iar primul meci al echipei se va juca pe 17 iunie, la Belo Horizonte unde Belgia va juca contra Algeriei.

Belgia va mai juca într-o grupă cu Rusia şi Coreea de Sud şi este considerată una dintre echipele care vor produce surpiza la turneul final din Brazilia. Din lotul belgian fac parte mai multe vedete ale fotbalului european cum ar fi Vincent Kompany, Eden Hazard, Axel Witsel, Romelu Lukaku, Kevin De Bruyne şi portarul Thibaut Courtois

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu