Naţionala Argentinei s-a calificat la Campionatul Mondial din 2014

Embed:

Naţionala Argentinei este prima echipă din America de Sud, după gazda Braziliei, care s-a calificat la Campionatul Mondial din 2014. “Celeştii” au învins în deplasare naţionala Paraguayului cu 5-2.

Messi a fost cel care a deschis scorul la Asuncion în minutul 12, după ce a executat perfect o lovitură de pedeapsă. Gazdele au reuşit egalarea peste doar cinci minute, după golul lui Nunez. Scorul pauzei a fost 2-1 pentru "pume", Sergio Aguero readucând oaspeţii în avantaj. Argentina a reuşit cu scorul de 4-1, după opt minute de joc din partea secundă. Di Maria şi acelaşi Messi, la fel din penalty, au înscris în poarta Paraguyaului. Roque Santa Cruz a redus din diferenţă în minutul 86, însă Maxi Rodriguez a refăcut diferenţa de trei goluri pe tabelă, după un gol în prelungiri.

În celelalte meciuri disputate în America de Sud, Bolivia şi Ecuador au remizat, 1-1, Uruguay a învins Columbia cu 2-0, iar Venezuela a învins Peru cu 3-2.

Echipele clasate pe primele patru locuri se vor califica direct la turneul final al Cupei Mondiale din 2014, în timp ce ocupanta poziţiei a cincea va disputa un baraj împotriva selecţionatei Iordaniei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu