Naţionala Argentinei ar putea juca un alt amical, cu Al Jazira, pe 10 august

Embed:

După ce le-a tras clapa românilor şi le-a stricat inaugurarea noului stadion Naţional Arena, anulând partida amicală programată pentru 10 august, Argentina se pregăteşte pentru un alt amical, care se va disputa pe aceeaşi dată. Adversara acesteia, conform presei de peste Prut ar putea fi Al-Jazira.

Culmea nesimţirii! Argentina a anulat meciul amical cu România o dată cu demiterea acum fostului selecţioner a Federaţie argentiniene de fotbal, Sergio Batista, iar acum îşi programează un alt amical.

Libertatea.ro susţine că sud-americanii ar putea juca un meci amical cu cei de la Al Jazira. Meciul având şi un motiv precis: ar avea ca scop convingerea clubului din Emiratele Arabe Unite să-i rezilieze contractul antrenorului Alejandro Sabella, pentru ca acesta să poată prelua naţionala "pumelor".

Problema este că Sabella, care a mai pregătit-o în cariera sa doar pe Estudiantes, a semnat pe 11 iunie 2011 un contract valabil pe un an cu gruparea Al-Jazira.

De cealaltă parte România îşi caută salvarea la o altă echipă din America de Sud. Aceasta ar putea juca un meci amical în compania selecţionatei statului Peru, ocupanta poziţiei a treia la Copa America, care urmează să dea un răspuns până la sfârşitul acestei săptămâni.

Reamintim că meciul amical România - Argentina era programat la 10 august, la inaugurarea Arenei Naţionale.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu