Naţionala Argentiei s-a calificat la Campionatul Mondial din 2018

Embed:
Selecționata Argentinei s-a calificat în extremis la Campionatul Mondial din 2018. Grație unei prestații de excepție a starului Lionel Messi, Argentina a învins-o pe Ecuador în ultima etapă a preliminariilor zonei America de Sud.

Naționala "albiceleste" s-a impus pe terenul adversarului cu scorul de 3-1, iar Messi a reuşit un un hat-trick.

Gazdele au deschis scorul în primul minut al partidei prin Romario Ibarra, însă Messi a restabilit egalitatea după 11 minute, iar peste alte 9 minute și-a adus echipa în avantaj. Vedeta echipei Barcelona a stabilit rezultatul final în minutul 62.

În urma acestui succes, Argentina a s-a clasat pe poziția a treia în clasamentul final al grupei preliminare sud-americane, care asigură calificarea directă la turneul final din Rusia. După această performanţă fotbaliştii argentinieni au declanşat fiesta în vestiar.

Pe de altă parte, naţionala statului Chile, campioana en titre a Americii de Sud şi finalista Cupei Confederaţiilor a ratat calificarea la Cupa Mondială din Rusia.

Chilieni au pierdut în ultima etapă meciul cu Brazilia, scor 0-3 şi s-a clasat pe locul şase în grupă, ratând astfel şi poziţia care ar fi asigurat barajul.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu