NAȚIONALA ARE PRIORITATE: Andreas Granqvist a lipsit de la nașterea copilului său

Căpitanul naționalei Suediei Andreas Granqvist a lipsit de la nașterea celui de-al doilea copil pentru a juca cu Anglia în sferturile de finală ale Campionatului Mondial.

"Nu am dormit bine din acest motiv noaptea trecută. Sunt foarte fericit că acest lucru s-a întâmplat. Atât mama, cât și copilul sunt în regulă. Totul e bine", a spus căpitanul Suediei,  Andreas Granqvist.

Nu la fel a procedat şi mijlocaşul englez Fabian Delph, care nu a evoluat în partida din optimi contra Columbiei pentru a putea fi de faţă la naşterea celui de-al treilea său copil.

Selecționata Angliei s-a distrat înaintea partidei cu "nordicii". Discipolii lui Gareth Southgate au jucat dodgeball în timpul antrenamentului.

Partida dintre Suedia și Anglia se va juca astăzi la Samara, cu începere de la ora 17:00.

Într-o altă partidă din sferturile de finală, Rusia va juca cu Croația. După ce a eliminat Spania în optimi echipa-gazdă a Cupei Mondiale va avea sarcină grea în fața lui Modrici, Rakitici și compania.

"Nu putem evidenția pe cineva în tabăra echipei adverse, pentru că pe orice poziție evoluează fotbaliști buni. Trebuie să fim atenți la fiecare fotbalist în parte. Cunoaștem faptul că sunt o echipă bună", a spus antrenorul Rusiei, Stanislav Cercesov.

"Croația este o echipă puternică. Au mulți jucători de valoare și urmează um meci greu pentru noi. Trebuie să îi respectăm și să fim bine pregătiți la ora meciului. Va fi un meci superb!", a spus fundașul Rusiei, Mario Fernandes.

Partida Rusia - Croația se va juca astăzi pe stadionul Fișt din Soci, de la ora 21:00.

Lasă un comentariu