Natalia Oreiro A FĂCUT FURORI pe scena Palatului Naţional din Chişinău. Spectatorii, încântaţi şi plini de emoţii (VIDEO)

Embed:

La 20 de ani după ce a cucerit moldovenii cu serialul "Înger Sălbatiс", Natalia Oreiro a ajuns să urce pe scena la Chişinău. Sala Palatului Naţional a fost arhiplină, iar printre telespectatori s-au numărat şi fani veniţi din Ucraina, de la 600 de kilometri distanţă.

Presa nu a avut acces în sală pentru filmări aşa că reporterul nostru a fost nevoit să apeleze la telefonul mobil.

Diva a venit la Chişinău în plină forță, iar fanii au fost încântaţi de hiturile ei. În sală au fost jurnalişti din Odesa, dar şi fani tocmai de la Poltava:

"Noi am venit la concertul Nataliei Oreiro din Ucraina. Oraşul Odesa şi oraşul Poltava. Noi avem cadouri pentru Natalia Oreiro. Aceasta e o farfurie din argilă, completată cu un desen, o căsuţă şi cocori în stil ucrainean. O iubim mult pe Natalia. Îi apreciem piesele, serialele. Tu eşti viaţa mea, înger sălbatic".

"Mie îmi place Natalia Oreiro ca artistă şi interpretă".

Chiar dacă s-au scurs 20 de ani de la premiera serialului Înger Săbatic, în care Natalia Oreiro avea rolul principal, moldovenii îşi mai amintesc piesele din film: 

"Este fana noastră şi a fost ziua mult aşteptată".

"Eu fiind fana ei cred că pentru ţara noastră e un progres, e ceva wow. - Ce vă aduce aminte de această artistă ? - wow. Multe. În primul rând filmul Înger Sălbatic, filmul pe care cred că toţi l-am urmărit cu sufletul la gură".

Costul biletelor la concert a variat între 300 şi 1.500 de lei. Spectacolul face parte din turneul mondial al artistei, "Unforgettable tour".

Deşi este şi interpretă, Natalia Oreiro a cucerit moldovenii în primul rând prin rolurile jucate în peste 30 de telenovele. A devenit celebră şi datorită hiturilor Cambio Dolor şi Me Muero de Amor, urmând apoi Tu Veneno şi Como Te Olvido.

În 2010, revista Esquire a inclus-o pe Natalia Oreiro în topul celor mai frumoase femei din lume, iar în 2011 a fost numită ambasadoare UNICEF. Natalia Oreiro s-a născut pe 19 mai 1977 în Montevideo, Uruguay.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu