Natalia Morari, ACUZATĂ DE PROPAGANDĂ. Jurnalista a prezentat în mod eronat istoria unei fotografii

Embed:

Prezentatoarea de la postul TV 8 Natalia Morari este acuzată de manipulare și minciună. Internautul Ion Harghel a postat pe pagina sa de Facebook un video prin care explică cum Morari a prezentat conștient în mod eronat istoria fotografiei de pe pancarta unei femei care a participat la protestul din 1 iulie organizat de Maia Sandu și Andrei Năstase.

Protestara a venit în Piața Marii Adunări Naționale cu două poze lipite pe un afiş. Pe una din ele femeia era alături de copiii ei, iar pe alta era doar cu soțul. Într-un reportaj realizat de ProTV Chișinău, femeia povesteşte care este istoria acestor fotografii.

”Aici eram la o zi de mare sărbătoare, ziua Crăciunului, unde eram singurei acasă și toți copii plecați. Am fotografiat şi le-am transmis la toți poza. Al doilea an, tot în ziua de Crăciun, mi-au făcut o mare surpriză și au venit acasă.

Din spusele femeii, reiese că lucrurile stau altfel decât le-a prezentat Natalia Morari, care i-a lipit anii în care, chipurile, ar fi fost făcute pozele. Prima în 2016, iar cea de-a doua - în 2018.

"- A fost mai întâi fotografia aceasta și apoi aceasta? - Da, da, da!"

Încă o minciună spusă de Morari este şi faptul că toții copiii familiei au plecat din ţară acum doi ani, deşi aceștia sunt stabiliți peste hotare de mai mulți ani.

"Natalia Morari, cu mintea ei ageră de propagandistă, s-a folosit de moment, s-a apropiat de femeie, după cum dânsa recunoaște pe facebook, și i-a lipit doi ani. Moldovenii pleacă, Natașa, din cauza ta, din cauza mesajelor transmise de tine și de propagandiștii tăi, din cauza sculelor tale propagandistice", a scris pe facebook Ion Harghel.

Internautul mai spune că acesta nu este primul caz de manipulare în care a fost implicată Natalia Morari. Cel mai grav s-a produs în data de 7 aprilie 2009, când, la îndemnul acesteia, au fost devastate sediile Parlamentului şi Președinției.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu