Năstase se plânge că salariul de deputat este prea mic: Nu cred că-ţi ajunge pentru toate cheltuielile

Embed:

Liderul PPDA, Andrei Năstase, a primit primul salariu de deputat. Finul de cununie al oligarhului Țopa se arată nemulțumit de banii primiți și crede că sunt insuficienți pentru a-și acoperi cheltuielile.

Întrebat de TV8 dacă salariul de deputat este de ajuns pentru a se întreține, acesta a răspuns:

"Nu cred. Nu cred că ajunge. Nu cred că este un salariu, cum spun eu, care ți-ar acoperi toate cheltuielile", a declarat Năstase, care a fost șomer în ultimii doi ani, potrivit declarațiilor sale de avere.

Fiind întrebat pe ce bani va trăi acesta în continuare, Nastase a declarat că îl va susține și asigura financiar familia din Germania. 

Potrivit declarației de avere, Andrei Năstase deţine mai multe loturi, dobândite în perioada 2004-2017. Suma totală a acestor pământuri se ridică la peste 420 de mii de lei. De asemenea, în declaraţia lui de avere figurează mai multe clădiri, dar fără a fi indicată valoarea lor. Năstase a mai declarat imobile estimate la peste 2,5 milioane de lei. Politicianul mai deţine un automobil Nissan care costă 10 mii de euro.

CITEȘTE ȘI: Maia Sandu şi Andrei Năstase nu au câştigat oficial NICI MĂCAR UN LEU timp de doi ani. De unde vine profitul politicienilor

PUBLIKA.MD precizează că salariul unui deputat este de 9500 lei, dar cu adaosuri poate ajunge până la 15 mii de lei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu