Năstase refuză să explice de ce promovează cumătrizmul (VIDEO)

Un tânăr l-a întrebat pe Andrei Năstase de ce și-a desemnat cumătrul la funcția de șef al IGP, iar Năstase a decis să urce în automobil, spunând că este ofensat de această întrebare și a închis ușa la automobil, evitând oricare alt gen de discuții.

Tânărul care a mers să îl întrebe pe Năstase, i-a amintit că colega sa de alianță, Maia Sandu, a depus o sesizare la Procuratura Generală, cu privire la trădarea de Patrie din partea lui Igor Dodon. Năstase însă nu a venit cu un răspuns clar, spunând că el nu cunoștea despre finanțarea din extern al PSRM-ului.

Potrivit telegrath.md persoana care a filmat înregistrarea, a dorit să afle de ce Andrei Năstase a ales să trădeze propriile promisiuni și principii, pentru a face alianță cu PSRM, a cărui lider neformal a recunoscut că primește finanțare de la Moscova.

La un moment dat, când Andrei Năstase a fost întrebat dacă dorește sau nu să fie federalizată Republica Moldova, acesta a răspuns că nu dorește acest lucru, chiar dacă a făcut această alianță cu PSRM. 


Pe aceeaşi temă