Năstase: Nu voi face coaliţie politică cu socialiştii

Candidatul blocului ACUM la funcţia de primar al Capitalei, Andrei Năstase, a declarat în cadrul dezbaterilor electorale de la PRO TV că nu va face coaliţie politică cu PSRM. 

Năstase a făcut afirmaţia după ce a fost întrebat de către fostul candidat la şefia Primăriei Octavian Ţîcu dacă este pregătit să facă o declaraţie că nu se va alia cu socialiştii. 

"Mai presus de soartea mea este destinul acestei ţări, inclusiv cel al Capitalei. (...) Suntem împreună şi avem obligaţia să fim uniţi, iar ceea ce vă pot spune că voi face majorităţi pentru a vota proiectele îndreptate spre binele oamenilor. (...) Nu voi face o coaliţie politică cu cei de la PSRM, pentru că este nevoie de o coaliţie în jurul proiectgelor", a spus Năstase.

În acelaşi timp, contracandidatul său, Ion Ceban a spus că, din punct de vedere matematic, nu există o altă alternativă decât o coaliţie dintre PSRM şi ACUM la Consiliul Municipal Chişinău. "Avem 22 de mandate, Dvs. aveţi 19. Nu avem ce să împărţim decât responstabilităţi", a punctat Ceban.

 

 

Lasă un comentariu