NĂSTASE, ÎN CRIZĂ DE IDEI. Candidatul PPDA s-a răzgândit şi crede că oraşul are nevoie totuşi de o sală polivalentă

Embed:

După ce a criticat proiectul Partidului Democrat din Moldova privind construcţia Arenei Chişinău, candidatul PPDA la Primăria Capitalei, Andrei Năstase, s-a răzgândit şi crede că oraşul are nevoie totuşi de o sală polivalentă.

Fiind probabil în criză de idei, el a anunţat acest lucru în cadrul unei conferinţe de presă, în care a vorbit despre cât de important şi necesar este să fie dezvoltat sportul moldovenesc.

"Avem nevoie de susţinere pentru crearea unor complexe sportive şi de agrement în capitala noastră. Vom crea terenuri de sport, de joacă pentru copii, terenuri de sport, am vorbit despre o sală polivalentă care ar trebui realizată în Republica Moldova",  a spus candidatul PPDA la Primăria Chişinău, Andrei Năsase.

Recent, Partidul Democrat din Moldova a lansat o iniţiativă care va aduce Moldova pe harta evenimentelor sportive internaționale. Este vorba de proiectul„Chișinău Arena” – un complex cu o capacitate cuprinsă între 3.000 și 5.000 de oameni.

Arena va fi construită la Stăuceni pe un teren cu suprafaţa de 10 hectare. Proiectul va fi realizat în baza unui parteneriat public-privat cu firme internaţionale şi va fi gata într-un an.

Imediat ce ideea a devenit publică, mai mulţi reprezentanţi ai opoziției au criticat iniţiativa, însă nu au ezitat să includă în programele lor electorale proiecte similare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu