Năstase împotriva unioniştilor. Le cere să renunţe la ideea Unirii cu România

Embed:

Liderul PPDA, Andrei Năstase, nu renunţă la ideea "batistei pe ţambal", pentru care a fost criticat de cei cu opţiuni pro-europene. De această dată îndemnul lui Năstase este direcţionat împotriva unioniştilor, cărora le cere să renunţe la ideea Unirii cu România. Declaraţia a fost făcută în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune N 4.

"Retorica despre vectorii geopolitici trebuie încetată. Batista pe țambal trebuie s-o pună și cei care urlă în gura mare 'Unire!' și nu fac nimic pentru ea. Mai puțină vorbă, băieți. Lăsați-ne pe noi cu retorica asta", a menţionat Andrei Năstase,  preşedintele PDDA.

În iarna anului 2016, liderul PPDA a declarat în cadrul emisiunii "În Profunzime" de la ProTV că este gata să pună batista pe țambal în ceea ce priveşte cursul european al Moldovei, având chiar şi o înţelegere în acest sens cu Igor Dodon, pe atunci președinte al PSRM, și cu penalul fugar Renato Usatîi, liderul formaţiunii Partidul Nostru, alături de care participa la proteste. Pentru această afirmaţie, liderul PPDA a fost criticat dur de cetăţenii cu viziuni pro-europene şi acuzat că este gata să intre în cârdăşie cu forţele pro-ruse pentru a ajunge la putere.

Mai mult, recent, Năstase a negat că este un politician proromân și că încurajează ideea unirii. Declaraţiile au fost făcute într-o intervenție pentru postul de televiziune rusesc "Dojdi".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu