"Năstase este manipulat din umbră și face JOCUL MURDAR al celor care vor să pună stăpânire pe țară"

Ideea candidatului comun al dreptei la prezidențiale a fost doar o invenției. De fapt, partidele Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase, în spatele căruia stau mafioții Țopa, nici nu pot fi numite de dreapta. De această părere au fost invitații de aseară a emisiunii Fabrika. 

"Candidat unic al cui? Când cineva spune candidatul unic al dreptei, îmi jignește mie, eu fiind un om de dreapta, îmi jignește mie sentimentele mele de om de dreapta. Eu în genere nu îmi dau seama ce caută Maia Sandu în compania lui Andrei Năstase?" a precizat jurnalistul Petru Bogatu.

Invitații din platou au afirmat că Andrei Năstase este manipulat din umbră și face jocul murdar al celor care vor să pună stăpânire pe țara noastră.

"Candidații Andrei Năstase și Maia Sandu nu-și aparțin, nu sunt stăpâni pe ei. În cazul lui Țopa este și mai banal, adică e vorba despre niște fugari interlopi, pe care îi cunoaștem cu toții. Iar dacă luăm mai amplu, mai în general, este vorba de trei figuri care fac parte un triunghi periculos pentru viața politică și economică a Moldovei, este vorba de Filat, Platon și frații Țopa", a declarat jurnalistul Valeriu Reniţă.

"O să avem un candidat cu batista pe țâmbal. Dvs ați punctat corect, nu numai candidații, dar și comportamentul stafurilor. Comentariul lui Constantin Cheianu: în Republica Moldova sunt trei categorii de candidați. Cei mai buni candidați, curați ca lacrima. Atenție! Andrei Năstase, Maia Sandu și Dumitru Ciubașenco. Prizrac! Agent al serviciilor special. Eu îmi pun întrebarea, domnilor, despre ce fel de integrare europeană vorbește tu, și ca atare, al cui? Tî ciei budeși?" a spus Victor Gurău, analist politic.

Analiștii susțin că cel care trebuie să se retragă din cursa electorală este liderul Partidului „DA”, al interlopilor Țopa, Andrei Năstase.

"Există o probabilitate destul de mare ca domnul Năstase, totuși, să se retragă. Și într-adevăr doar el poate să se retragă, nu Maia Sandu. Și după asta o va teroriza și va cere să facă tot ceea ce dorește acum puterea. -(GURĂU) Și după asta unde ajunge? La ce număr ce 'ucerejdenie?" a precizat Corneliu Ciurea, analist politic.

Anterior, Andrei Năstase, liderul Partidului " Demnitate şi Adevăr" al mafioților Țopa şi preşedintele Partidului "Acţiune şi Solidaritate", Maia Sandu au promis că vor înainta un singur candidat din partea celor două partide în scrutinul din 30 octombrie, însă ambii s-au înscris separat în cursă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu